autómentés árak

Autómentés, autószállítás díjának alakulása

Autómentés alatt több tevékenységet is értünk, ezek természetesen más-más árkategóriákba tartoznak. A mentés helye is nagy hatással van az árakra, autószállításnál pedig a megtett út, a szállítás módja, az autó mérete, rakománya is mind-mind fontos tényezők. Külföldi szállításnál még a külföldi autópálya díjakkal is számolnunk kell.

A mentés vagy autószállítás előtt mindig kérjen árajánlatot, a pontos tényezők ismeretében meg tudunk határozni egy hozzávetőleges árat, egyes szolgáltatások esetén akár a végső árat is. Általánosságban elmondható, hogy fix díjjal rendelkeznek az autónyitási és bebikázási szolgáltatásaink. Balesetes, sérült autók esetében fontos kérdés, hogy az autó vontatható-e, vagy szállítanunk kell-e. Mindegyik esetben elmondható, hogy az ár részét képezi egyszeri kiszállási díjunk, mely magában foglalja az autók vagy egyéb járművek megfelelő rögzítését is, valamint a megtett út alapján számított kilométerdíj is. Szükség lehet daruzásra vagy műszaki mentésre is, mely külön díjjal rendelkezik. Kisbuszok, furgonok, teherautók és egyéb járművek, például hajók mentése, szállítása szintén felárral jár. Több autó egyidejű szállítása jelentős kedvezmény mellett vehető igénybe és lehetőség van egyidejű rakomány vagy utasszállításra is felár ellenében.


Autómentés Budapesten

Budapesten 10.000 Ft-tól kínáljuk szolgáltatásainkat, az ár magában foglalja a kiszállási díjat akár éjjel, akár nappal válik szükségessé az autó mentése. Autónyitás vagy bebikázás esetén nem kell további díjjal számolni. Autószállítás esetén ehhez hozzáadódik a km díj (150 Ft/km), és személyautótól eltérő autó, vagy egyéb kívánságok esetén további díjjakkal is kell számolni, melyekről természetesen előzetesen tájékoztatjuk megrendelőinket.


Autómentés belföldön és külföldön

Országos autószállítás esetén szintén a fenti díjakkal kell számolni. Belföldi fuvarozás esetén az autópálya díjakat már tartalmazzák áraink.

Külföldi autószállítást is a fenti árak alapulvételével vállalunk, itt azonban hozzáadódik a díjakhoz a külföldi autópályák díja, valamint számolni kell a visszaút km díjaival is. Amennyiben lehetőség van rugalmas szállítási időpont választására, lehetőség van ún. gyűjtőszállításra, melynél kedvezőbb díjakkal számolhatnak. Az olcsóbb szállítás igénybevételéhez kérje egyedi árajánlatunkat az időpont és hely figyelembevételével.


Biztonságos szállítás

Autóink megfelelnek a hatósági előírásnak, autóját vagy egyéb járművét minden esetben szakszerűen rögzítjük és természetesen a rendelkezünk felelősségbiztosítással is, így nyugodt lehet, ha társaságunkat választja.